Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Waltteri Torikka & Marko Hilpo

Joroinen | Kartanogolf

Baritoni Waltteri Torikan ja maestro Marko Hilpon konsertissa kuulemme rakkaimpia kotimaisia, romanttisimpia slaavilaisia ja upeimpia italialaisia kappaleita. Lasissa on kuplivaa juomaa, taustalla aukeavat Kartanogolfin upeat viheriöt ja elokuinen auringonlasku värjää taivaan… Konsertissa on väliaika.

Lippuja on myynnissä Lippupisteen myyntipisteissä ja R-kioskeissa kautta maan sekä Lippu.fi-verkkokaupassa. Lippuja voi ostaa myös Kartanogolfilta ja ovelta tunti ennen konserttia.

Konsertti on osa Joroisten Musiikkipäivää, joka alkaa jo klo 11 lasten aktiviteeteilla Kartanogolfin läheisyydessä sijaitsevalla Karhulahden kotiseutumuseolla. Klo 13 lapsille on luvassa konsertti Muumiperheen lauluretki, jossa esiintyvät Eija Ahvo, Markus Bäckman ja Soili Perkiö. Kaikki lasten ohjelma on maksutonta.

Joroisten Musiikkipäivän toteuttavat yhteistyössä Joroisten Musiikkiyhdistys, Kartanogolf ja Visit Joroinen. Koko ohjelma toteutetaan ulkotiloissa. Katettu esiintymislava rakennetaan Kartanogolfin ravintolan terassin edustalle. Suurin osa yleisön istumapaikoista on katetulla terassilla ja teltoissa. (Otamme huomioon turvallisuuden ja asettelemme tuolit väljästi. Siksi osa istuimista saattaa jäädä katosten ulkopuolelle. Katso tarkemmat turvallisuusohjeet osoitteesta www.joroinenmusicfestival.fi/tapahtumakalenteri/joroisten-musiikkipaiva)

Koko päivän ohjelma:
Klo 11 – 15 Lapsille tekemistä
Perinteisiä pihapelejä, tehtävärasteja ym. aktiviteetteja Karhulahden kotiseutumuseon piha-alueella, Aktiviteetit ovat maksuttomia.

Klo 13 – 14 Lastenkonsertti Muumiperheen lauluretki
Esiintyjinä Eija Ahvo, Markus Bäckman ja Soili Perkiö. Kuulemme konsertissa Soili Perkiön säveltämiä ja Hannele Huovin sanoittamia valloittavia Muumilauluja. Konsertti on maksuton.

Klo 19 – 21 Waltteri Torikka & Marko Hilpo
Päivä huipentuu suositun baritonin Waltteri Torikan ja maestro Marko Hilpon konserttiin.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 1.8. klo 19

Tapahtumapaikka: 

Kartanogolf

Sijaintikunta: 

Joroinen

Käyntiosoite: 

Golfintie 14 B

Postinumero: 

79600

Postitoimipaikka: 

Joroinen

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

35 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Järjestäjä: