Stefan Astakhov & Kirill Kozlovski: Pietarin valkeat yöt

Joroinen | Joroisniemen kartano

Tässä kartanokonsertissa kuulemme venäläisten säveltäjien muhkeaa musiikkia. Ohjelmassa on mm. Georgi Sviridovin ”Peterburg”, runoelma baritonille ja pianolle. Konsertin muita säveltäjiä ovat Aleksandr Borodin, Cesar Cui, Mihail Glinka, Modest Musorgski, Boris Sheremetev ja Pjotr Tshaikovski.

Stefan Astakhov on saksalainen baritoni, joka on syntynyt Moskovassa vuonna 1997. Vuonna 2018 hän voitti kaksi laulukilpailua Saksassa ja sai erikoispalkinnon Hertogenboschin kansainvälisessä laulukilpailussa. Hän on laulanut Fiorellon Rossinin Sevillan parturissa, Bosunin Brittenin Billy Buddissa, Figaron Mozartin Figaron häissä ja Styxin Offenbachin operetissa Orfeus Manalassa. Stefan Astakhov voitti Kansainvälisen Mirjam Helin -laulukilpailun miesten sarjan vuonna 2019.

Kirill Kozlovski on sekä kotimaisissa että kansainvälisissä pianokilpailuissa menestynyt pianisti. Kozlovski on esiintynyt soolokonsertein ja kamarimuusikkona useilla kansainvälisillä festivaaleilla. Liedpianistina arvostettu Kozlovski esiintyy maineikkaiden solistien kumppanina säännöllisesti Suomessa ja ulkomailla.

Konserttipaikkana on Joroisniemen kartanon sali, joka on avoinna yleisölle vain tämän Joroisten Musiikkipäivien tarjoaman konsertin ajan. Kartanon väentuvassa järjestetään klo 13 alkaen idyllinen puutarhalounas, jonka tarjoilevat taitavat ja iloiset LettuLeidit. Varaukset 18.7. mennessä: 044 595 5008 tai posti@lettuleidit.fi. (Menu julkaistaan myöhemmin.) Konsertissa on väliaika. LettuLeidit huolehtivat myös väliaikatarjoilusta. Tapahtuman kokonaiskesto on noin 1,5 tuntia.

Tapahtuma-ajat: 

  • la 25.7. klo 15

Tapahtumapaikka: 

Joroisniemen kartano

Sijaintikunta: 

Joroinen

Käyntiosoite: 

Joroisniemenkehätie 143

Postinumero: 

79600

Postitoimipaikka: 

Joroinen

Tapahtuman lisätiedot:

Yhteystiedot: 

Lippujen hinnat: 

40 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600900900

Osoite: 

Järjestäjä: