Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Humu-klubi#53 - Peider Fest

Iisalmi | Iisalmen seurahuone
Humu-klubi ja Peider Fest Iisalmessa 20.lokakuuta.
Humu-klubi ja Peider Fest Iisalmessa 20.lokakuuta.

Keskelle pimeintä vuodenaikaa rysähtää jälleen kerran Peider Fest! Kolmatta kertaa järjestettävän festivaalin isäntänä toimii luonnollisesti kaupungin oma rockpurkaus Black Peider, joka on kutsunut paikalle kiehtovan kattauksen suosikkiartistejaan. Lavalla nähdään toinen toistaan upeampia kappaleita maailmaan synnyttävä laulaja-kitaristi Jukka Nousiainen yhtyeineen, kokeellista ja intensiivistä pop-rockia soittava (proto)Torvinen sekä tunnelmallista instrumentaalibluesia akustisesta kitarastaan heruttava Kadonnut Manner. Sokerina pohjalla Jyrki Nissinen soittaa Economy Hotelli Sessiot -kasetin materiaalin läpi ensimmäistä kertaa yleisön edessä!

La 20. lokakuuta 2018 – Hotelli Iisalmen Seurahuone
Showtime klo 21:30
Ei pääsymaksua

Jukka Nousiainen & Kumpp.

Suomalaisen rockin ykkösnimi, laulaja-kitaristi Jukka Nousiainen esiintyy Peider Festeillä Kumpp.-yhtyeensä kanssa. Nousiaisen kolmas soololevy ”Ei enää kylmää eikä pimeää” julkaistiin keväällä 2018. Nousiaisen musa on kuin syyskolea metsä ruskan kaikissa väreissä.

(proto)Torvinen

Säälittömässä itsesäälissä ja loputtomassa lääkekokeilussa soittava ja laulava (proto)Torvinen on lihaksi tullut runo. Hän on pelottava, analyyttisen rujo ja tutkiskeleva sivustakatsoja, jonka näkemys maailmasta viiltää kuulijan sydämen siisteiksi siivuiksi.

Kadonnut Manner

Kadonnut Manner on oululaisen Lauri Mannerin akustinen soolokitaraprojekti. Ei laulua, pelkkää kielten värinää. Rytmikkäällä sormisoitolla matkataan country bluesin ja meditatiivisen musiikin maisemissa. Syvälle sieluun kurkottavaa ja puhdasta.

Jyrki Nissinen

Vieremältä lähtöisin oleva Jyrki Nissinen tunnetaan sekä ainutlaatuisena sarjakuvataiteilijana että yhtyeistään Seksihullut ja Hot Visions. Black Peider pyysi Nissistä soittamaan Peider Festeillä Economy Hotelli Sessiot-kasetin kokonaisuudessaan. Viime vuonna ilmestynyt kasetti on Black Peiderin henkilökohtainen suosikki Nissisen laajasta tuotannosta. Economy Hotelli Sessiot on sikermä lauluja, jotka Nissinen synnytti Viron matkalla hotellihuoneessaan. Oletko sinä valmis matkaamaan Nissisen kanssa outoon ja eksoottiseen maahan Suomenlahden eteläpuolelle?

Tapahtuma-ajat: 

  • la 20.10.

Tapahtumapaikka: 

Iisalmen seurahuone

Sijaintikunta: 

Iisalmi

Käyntiosoite: 

Savonkatu 24

Postinumero: 

74100

Postitoimipaikka: 

Iisalmi

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Yhteystiedot: 

Humu-klubi

Järjestäjä: