Humu-klubi #62 - Peider Fest

Iisalmi | Iisalmen seurahuone

Peider Fest rysähtää jälleen kerran keskelle pimeintä vuodenaikaa. Jo neljättä kertaa järjestettävän festivaalin isäntänä toimii kaupungin oma rockpurkaus Black Peider, joka on jälleen kutsunut paikalle kiehtovan kattauksen suosikkiartistejaan. Lavalla nähdään toisen levynsä äskettäin julkaissut Jukka Nissinen yhtyeineen, omaperäinen ja hurmaava Joku Iiris sekä häijyn kaunista instrumentaalimusiikkia esittävän Bizzarro.

La 19. lokakuuta 2019 – Hotelli Iisalmen Seurahuone
Showtime klo 21.30
Ei pääsymaksua

JUKKA NISSINEN & BAND

Toisen albuminsa elokuun lopussa julkaissut Jukka Nissinen valloittaa kuulijansa arkielämän havaintoja ja ilmiöitä käsittelevillä lyriikoillaan. Kahden albumin lisäksi Nissinen on julkaissut kolmen kappaleen Kajaani ep:n sekä saanut huomioita esimerkiksi kuluvan vuoden Femma-ehdokkuuden kautta.

”Jukka Nissinen, monitoimi-ihminen, jota voi hyvällä syyllä nimittää yheks koko kotimaan skenen kiinnostavimmista sanottajista.” - Teppo Vapaus YleX

JOKU IIRIS

Joku Iiris on ainutkertainen laulaja/lauluntekijä. Partaveitsenteräviä havaintoja ihmisyydestä ja lyyristä puukkoa epäkohtien kylkiluiden väliin. Viesti on paketoitu niin hurmaavalla tavalla, että kuulija ei voi kuin rakastua ja ottaa iskut yhä uudelleen hymyissä suin.

Kuuntelijapalaute: “joku iiris on lukenut jokaisen kuuntelijan päiväkirjaa ja käsittelee kitaraa siten kun haluaisin että minua käsitellään.”

BIZZARRO

Häijyn kaunista instrumentaalimusiikkia esittävän Bizzarron musiikin keskipisteessä ovat Markus Väisäsen tiivistunnelmaiset sävellykset. Väisänen on ennestään tuttu mm. yhtyeistä Taipale, Detour 33 ja Jarkka Rissanen & Sons of the Desert. Kitaristi Väisäsen lisäksi triossa soittaa basisti Teemu Aho (The Offsets) ja Peider Festeillä rumpujen takana Jaakko Pöyhöstä tuuraava Tero Mikkonen.

"Kolmikon debyyttialbumi on kuin kesäinen kävely rockin valtaisan puiston eksoottisemman laidan tuntumassa, siellä missä aluskasvillisuus on rehevämpää, värikkäämpää ja vivahteikkaampaa." - Desibeli.net

Tapahtuma-ajat: 

  • la 19.10.

Tapahtumapaikka: 

Iisalmen seurahuone

Sijaintikunta: 

Iisalmi

Käyntiosoite: 

Savonkatu 24

Postinumero: 

74100

Postitoimipaikka: 

Iisalmi

Tapahtuman lisätiedot:

Ikäraja: 

K-18

Yhteystiedot: 

Humu-klubi

Järjestäjä: